Hogyan működik?

Lepd meg gyermeked egy felejthetetlen, igazi levéllel: a Mikulástól! Hogyan működik?

Gyermeked biztos feltette már Neked a kérdést, hogy ő miért nem kap olyan levelet, ami neki van címezve. Most itt az alkalom: egyenesen a Mikulástól fog levelet kapni, de PSSSSSZT, ez egyelőre még TITOK!

Mit kell tenned ahhoz, hogy gyermeked levelet kapjon a Mikulástól?

A Mikulásnak írhattok közösen egy levelet, de hogy személyre szóló választ kapjon rá gyermeked, ezt a szolgáltatást megrendelheted a Mikulásirodától. A Mikulás küldeni fog egy – általad kiválasztható – levélpapíron, kézírást formáló betűtípussal egy olyan levelet, mely kizárólag a Te gyermekednek szól, amitől a gyerek szája tátva marad, és mindenkinek mutogatni fogja, annyira boldog lesz, mert neki személyesen a Mikulás írt levelet!

Választhatsz, a levélen és a kiragasztható Mikulásváró matricán kívül – a Mikulás dedikált fotóját és oklevelet is küldünk, mellyel a Mikulás hivatalosan tanúsítja, hogy gyermeked egész évben jó volt; és ezt biztosan be fogja vinni az oviba/suliba, és aztán (biztosan megengeded majd neki) kiteszi a szobája falára.
A Mikulásiroda gondoskodik arról, hogy házhoz is viszik a levélcsomagokat, ugye klassz? És azt tudtátok, hogy ennek a díja már benne van a csomagok árában? Bizony, semmit nem kell már pluszban fizetni, csak a csomagok árát. 🙂 A csomagokon a Mikulásiroda pecsétje lesz, innen tudjátok majd, hogy kitől érkezett csomagotok!

Sajnos a Mikulás mindent-tudó Nagykönyvét nyáron az egyik rénszarvas megrágcsálta, és több lap is hiányzik belőle, ezért a Mikulásnak is frissítenie kell az adatbázisát! Ehhez szülői segítségre van szükség, néhány adatot majd meg kell adnod a címzettről – a Mikuláslevél megrendelésekor.

Készen állsz, hogy életre szóló élményt ajándékozz gyermekednek? Kezdd itt!