Ti kérdeztétek

TI KÉRDEZTÉTEK, AZAZ GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

TÖBB GYEREK RÉSZÉRE IS SZERETNÉK RENDELNI, KAPHATOK KEDVEZMÉNYT?

Szeptembertől figyeld a Facebook oldalunkat, mert véletlenszerűen is ad Mikulás  (1-10% vagy akár több 🙂 ) kedvezményt!

KÉRHETEK A 2 GYEREKEM RÉSZÉRE KÖZÖS LEVELET?

Igen, kérhetsz: ikrek esetében, 3 éves kor alatt.

Általában a gyerekek azt szeretik, amit kapnak az övék, egyedül az övék, mert szeretik eltenni, bevinni az oviba, megmutatni másoknak is. Ha a levél közös a tesóval, akkor ki rakja el, ki viszi be másnap megmutatni az oviba, suliba? Csak vita lenne belőle 🙂

JÓL ÉRTELMEZEM, HOGY A KERESKEDELEMBEN HASZNÁLATOS RUHAMÉRETEK JELÖLÉSÉHEZ HASONLÓAN VANNAK KIALAKÍTVA A LEVÉLCSOMAGOK NEVEI?

Igen, ez valóban így van. Mivel megrendelőink többségében Anyukák, Nagymamák, és mivel ők azok, akik legtöbbször a ruhaneműt is beszerzik a család részére – kézenfekvőnek tűnt a legkisebb levélcsomagnak az “S”-sel kezdődő Száncsengő, a közepes méretű levélcsomagnak az “M” betűvel kezdődő Azok részére, akik mindig a legnagyobbat keresik, az extra “XL” Légy jó levélcsomagot ajánljuk.

KÉT GYERMEKEM VAN, RÉSZÜKRE SZERETNÉK MIKULÁSLEVELET RENDELNI, HA A KÉT KISLÁNY LEVELÉT EGY BORÍTÉKBAN KÜLDITE, KEVESEBBET KELL MAJD FIZETNI?

Két vagy több gyerek esetén is, minden esetben külön borítékban küldjük a leveleket. A gyerekeknek ez egy feledhetetlen emlék lesz, nagykorában is ezt fogja mutogatni, megőrzi még a borítékot is, hidd el. Már csak ezért sem tehetjük meg, hogy testvérek esetén egy borítékba zsúfoljuk bele a leveleket és az ajándékokat. Minden címzettnek névreszólóan, kézzel írottan készülnek a borítékok, amit majd megtaláltok a postaládában, és Te jó hangosan felolvasod a nevüket, hogy kinek érkezett levél. Hidd el, nagyon meg fognak lepődni, amikor megtudják, hogy a Mikulás írt nekik.  

A levélcsomagok árai úgy vannak feltüntetve oldalainkon, hogy azokban szerepel a belföldi levélfeladás / futárköltség díja is, így emiatt nem is tudjuk különválasztani, tehát külön-külön borítékban fogjátok megkapni a leveleket.

HA KÜLFÖLDRŐL IGÉNYBE VEHETŐ A SZOLGÁLTATÁS, HOGYAN TUDOM KIFIZETNI A MEGRENDELT LEVELEKET?

Megrendelés előtt feltétlenül írj levelet, hiszen más összeget szükséges fizetni a postaköltség végett. A levélcsomag díját átutalni a következő információk birtokában tudod:

Cég neve: Safe White Office Kft.

IBAN száma: HU87 1172 1002 2125 1036 0000 0000

Swift kódja:OTPVHUHB

Bank neve: OTP Bank NyRt.

Számlavezető bank címe: H-1211 Budapest, Kossuth Lajos u. 86.

Kérjük, hogy a közlemény rovatba feltétlenül írd be a visszaigazolásunkhoz csatolt .pdf díjbekérő (ID kezdetű) sorszámát és a gyermek nevét – a könnyebb beazonosítás miatt!

MILYEN KEDVEZMÉNYT KAPHATOK HA CSAK EGY GYERMEKEM VAN?

Egy gyerek esetén is élnek facebook kedvezményeink 🙂 Szeptembertől figyeld a Facebook oldalunkat, mert véletlenszerűen is ad Mikulás  (1-10% vagy akár több 🙂 ) kedvezményt!

Megrendelésenként csak egyfajta kedvezmény használható fel és sajnos a kedvezmények nem vonhatóak össze.

MINDEN LEVÉLCSOMAG BORÍTÉKJÁN AZ ALÁBBIAKAT FOGOD LÁTNI:

– Kézírással a gyermek vezeték és keresztneve, postázási címe – melyet megrendeléskor Te adsz meg a Mikulásiroda részére.

– Futárral küldjük – a csomagok ára már tartalmazza ezt a díjat. Külföldi címzett esetén bélyeg és/vagy a posta által nyomtatott etikett kerül a borítékra. Különben pedig a külföldi postadíj (hihetetlenül) magas összege bélyegben leróva meghaladja a Száncsengő és Mikulás levélcsomagjaink borítékméretét.

– a Mikulás bélyegzője.

– Feladóként a Mikulásiroda (1525 Budapest, Pf.: 90. postacímmel ellátott körbélyegzője) lesz a bal sarokban, melyet gyermeked biztosan felismer majd, mert a bélyegzőn ott mosolyog a Mikulás!

MIT JELENT A 100% ÖRÖMGARANCIA?

Mikulás annyira biztos a dolgában, hogy az általa küldött Mikuláslevelekre – 100% örömgaranciát vállal.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben gyermeked nem örül a kapott levélnek, kézbesítéstől számított 1 héten belül küldd vissza a Mikulásiroda 1525 Budapest, Pf.: 90. címre és mindenféle kérdezősködés nélkül – visszafizetjük a Mikuláslevél (postaköltséggel csökkentett) árát.

KÜLFÖLDRŐL IS IGÉNYBE VEHETŐ A SZOLGÁLTATÁS?

Igen, de tudnod kell róla, hogy a levelek magyar nyelven íródnak. A levélcsomagok árai belföldi (magyarországi) postaköltséggel együtt értendők. Ha külföldre (pl. európai országokba) szeretnél rendelni, semmi akadálya – megoldjuk: hiszen a Mikulás is nemzetközi – de többet kell fizetned a külföldi (európai és Európán kívüli országokba) a postaköltség miatt.

Külföldre a leveleket csak elsőbbségi, ajánlott küldeményként adhatjuk postára. A postaköltséget a Magyar Posta mindenkori díjszabása alapján kell – a rendelt Mikuláslevél díján kívül – fizetned részünkre.

Megrendelés előtt feltétlenül írj levelet, hiszen más összeget szükséges fizetni a postaköltség végett.

HA TÖBB GYERMEKNEK RENDELEK LEVELET, AKKOR KÉRHETEM KÜLÖN CÍMRE?

Igen, rendeléskor minden levélnél külön címet tudsz megadni. Fontos, ha 1 címre kéred az összes levelet, akkor is ki kell tölteni a címre vonatkozó részeket.